14 darab szeletelt sajt, 10 dkg reszelt sajt, 10 dkg sajtkrém, 10 dkg vaj, 10 szelet gépsonka, 5 tojás keményre főzve, 2 kk mustár, 1 kk reszelt torma, só, fehérbors, egy csokor zöldpetrezselyem
1. A szeletelt sajtot sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórjuk a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe rakjuk, éppen, hogy kissé megolvadjon, nagyon enyhén.
2. Amíg picit hűl, a tojások fehérjét apróra vágjuk, összekeverjük a sajtkrémmel és az apróra vágott zöldpetrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk és rákenjük a sajtra, befedjük sonkaszeletekkel.
3. A tojássárgáját kikavarjuk a vajjal, a mustárral, a tormával, és ízlés szerint sózzuk, majd a sonkára kenjük.
4. Szorosan feltekerjük, és fóliába csomagolva hűtőbe állni hagyjuk.
5. Tálaláskor szépen szeleteljük.
1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom. 2. A sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval. 3. A masszát habzsákkal visszatöltöm a fél tojásokba. 4. Tetej...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tejfölt elkeverjük a majonézzel, mustárral, citromlével, sóval, borssal. (Természetesen ízlés szerint.) 2. A sajtokat és az almát apró kis kockára felvagdossuk, a hagymát vék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megtisztítjuk, mossuk, leitatjuk róla a nedvességet. Ezután felszeleteljük, és befűszerezzük a fűszerkeverékkel. A fokhagymát összezúzzuk, majd összekeverjük a jogh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát enyhén sós vízben, héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, és a főtt tojással együtt kockára vágjuk. 2. Hozzáadjuk a felkockázott csemegeuborkát és az apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű