5 tojás, 5 dkg vagdalt főtt sonka, apróra vágott zöldpetrezselyem, csipet, só, csipet bors, 1 ek tejföl, 1 kk ketchup, 2 kk szobahőmérsékletű vaj, vagy margarin
1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom.
2. A sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval.
3. A masszát habzsákkal visszatöltöm a fél tojásokba.
4. Tetejüket az évszaknak megfelelő díszítőelemmel díszítem.
1. A juhtúrót áttörjük, a vajjal simára keverjük. 2. Hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, a mustárt, az összezúzott fokhagymagerezdeket, őrölt pirospaprikával, sóval, borssal és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A túrót villával alaposan összetörjük. 2. Hozzákeverjük a margarint, a tejfölt, a fűszereket, és beleaprítjuk a petrezselymet. Pirospaprikánál nem írtam mennyiséget, annyit...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A vegyes zöldséget feltesszük főni sós vízbe, de ne főzzük szét a zöldséget, forrástól 10-15 percig főzzük. 2. Teljesen ki kell hűlnie. 3. Tormakrém: a túrót, krémsajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz