menu

Családireceptkönyv.hu

Stefánia rizs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


rizs, sárgarépa, fehérrépa, zöldborsó, tojás, petrezselyem, vaj, sajt, bors, só

Elkészítés:


1. A répákat vágd apró kockákra és a finomra metélt petrezselyemmel párold meg vajon. 

2. A zöldborsót főzd puhára, a tojást pedig keményre.

3. A rizst párold puhára és add hozzá a répát, a borsót, az apróra kockázott tojást.

4. Sózd, borsozd, keverj hozzá reszelt sajtot és tálalás előtt sütőben melegítsd össze az egészet.

Stefánia rizs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Újkrumpli "tócsni"
Újkrumpli "tócsni"

Az újkrumplit megmossuk, edénybe tesszük, és felengedjük annyi hideg vízzel, hogy ellepje, majd sózzuk. Közepes lángon megfőzzük, de ne túlságosan puhára! A krumplit leszűrjük, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Cseh knédli
Cseh knédli

A lisztet egy tálba átszitáljuk, közepébe mélyedést készítünk, amelybe belemorzsoljuk az élesztőt, valamint ráöntünk egy kis langyos tejet. A lisztből, élesztőből és tejből lágyabb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Katalin
Sült krumplipüré
Sült krumplipüré

Elkészítettem egy adag hagyományos krumplipürét, és egy adaggal habzsákba töltöttem. Egy sütőlapra sütőfóliát terítettem, és a zsákból, különböző formában kinyomtam a pürét. Kise...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes krumpli
Tejszínes krumpli

A burgonyát meghámozzuk, majd az uborkareszelőn fátyol vékony szeletekre vágjuk. Egy tepsit meglocsolunk némi olíva olajjal, erre öntjük a szeletelt burgonyát. Fűszerezzük. A tejf...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk