rizs, sárgarépa, fehérrépa, zöldborsó, tojás, petrezselyem, vaj, sajt, bors, só
1. A répákat vágd apró kockákra és a finomra metélt petrezselyemmel párold meg vajon.
2. A zöldborsót főzd puhára, a tojást pedig keményre.
3. A rizst párold puhára és add hozzá a répát, a borsót, az apróra kockázott tojást.
4. Sózd, borsozd, keverj hozzá reszelt sajtot és tálalás előtt sütőben melegítsd össze az egészet.
Az újkrumplit megmossuk, edénybe tesszük, és felengedjük annyi hideg vízzel, hogy ellepje, majd sózzuk. Közepes lángon megfőzzük, de ne túlságosan puhára! A krumplit leszűrjük, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet egy tálba átszitáljuk, közepébe mélyedést készítünk, amelybe belemorzsoljuk az élesztőt, valamint ráöntünk egy kis langyos tejet. A lisztből, élesztőből és tejből lágyabb...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítettem egy adag hagyományos krumplipürét, és egy adaggal habzsákba töltöttem. Egy sütőlapra sütőfóliát terítettem, és a zsákból, különböző formában kinyomtam a pürét. Kise...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, majd az uborkareszelőn fátyol vékony szeletekre vágjuk. Egy tepsit meglocsolunk némi olíva olajjal, erre öntjük a szeletelt burgonyát. Fűszerezzük. A tejf...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű