burgonya, só, bors, vaj, reszelt sajt, zsemlemorzsa, pirospaprika
1. A burgonyát megtisztítjuk, hosszában félbe vágjuk, bevagdossuk.
2. Sózzuk, borsózzuk és megkenjük olvasztott vajjal.
3. 200 fokos sütőben 40 percig sütjük, közben 10-15 percenként kenegetjük olvasztott vajjal.
4. Ezután reszelt sajtot elkevertem egy kevés zsemlemorzsával és egy kevés pirospaprikával.
5. Ezzel megszórtam a burgonyák tetejét és még kb. 10 percig sütöttem.
A hagymát és a paprikát vágd egészen apró kockákra, majd olíva olajon dinszteld meg. Először a hagymát, majd néhány perc után a paprikát is tedd hozzá. Majd add hozzá a paradicsom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a burgonyát, mossuk meg, majd tegyük egy nagyobb tálba. Ha a burgonyák nagyobbak akkor vágjuk el őket, majd szurkáljuk meg egy fogpiszkálóval mindegyik darabot. A fo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1.- A csemegekukoricát 2 dl tejjel össze kell turmixolni 2.- Alaplével együtt felforralni az összeturmixolt kukoricát 3.- Felforrás után, hozzáöntjük a kukoricadarát, és beletess...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Könnyű1. A hagymát megtisztítjuk. 2. Alaposan megmossuk, és papírtörülközőn vagy konyharuhán leszárítjuk. (Ha nedves a hagyma, nem sülni, hanem párolódni fog és nem lesz ropogós!)...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű