10 dkg tarhonya, 20 dkg burgonya, 3 ek lecsó, 3 dkg szalonna, 1 fej vöröshagyma, zellerzöld, fűszerpaprika, őrölt bors, só
1. A kockákra vágott szalonnát süsd ki.
2. A zsírján pirítsd meg a tarhonyát, majd add hozzá az apróra vágott vöröshagymát.
3. Folytasd a pirítást, amíg a hagyma megüvegesedik, ekkor keverd hozzá a lecsót, szórd meg pirospaprikával, sózd, esetleg borsozd, add hozzá a kisült szalonnát, valamint a megtisztított, kis kockákra vágott burgonyát.
4. Amikor mindez összemelegedett, öntsd fel 1,5 liter meleg vízzel, és főzd puhára.
5. Tálalás előtt megszórhatod még egy kis finomra vágott zellerzölddel is.
A hagymát kockázd fel, majd egy kis olajon kezdd el pirítani. Ha már kellőképp megpirult, add hozzá a gombát is, pirítsd együtt kicsit, majd add hozzá a vizet. Sózd, fűszerezd, ön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst daráld le, ízlés szerint sózd, borsozd és tedd egy keverőtálba. Ad d hozzá a tojást, az apróra vágott zöldfűszert és az utifűmaghéjat. Egy kanállal alaposan keverd össze,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst mossuk és tisztítsuk meg, majd vágjuk kis kockákra. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk apróra, majd a felforrósított zsiradékon lassú tűzön fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a húst,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz