1 kg burgonya, kevés olaj, fűszerek, 2 dl tejföl, só
1. A burgonyát nagyon vékony szeletekre vágjuk.
2. Olajban és fűszerekben meghempergetjük, és egy nagyméretű lapos tepsiben szétterítjük.
3. A tetejére tejfölt locsolunk, és ropogósra sütjük.
A krumplit sós vízben megfőzzük , a hagymát megpároljuk míg színe lesz. öntsük hozzá a puhára főtt burgonyát ízlés szerint fűszerezzük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, meghámozzuk, megmossuk, majd lehetőleg egyforma, körülbelül 2×2 cm-es kockákra daraboljuk, és hideg vízzel leöblítjük. A petrezselyemzöldet megmossuk, le...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűBrambory povařte asi 20 minut v osolené vodě doměkka. Slijte. V pánvi na másle rozškvařte slaninu, přidejte cibuli a opékejte asi 5 minut dozlatova. Zalijte smetanou, osolte a op...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű