menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött burgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


középnagyságú burgonya, vaj, tejföl, só, tojás sárgája

Elkészítés:


1. Középnagyságú burgonyát meghéjazunk és sütőlemezen megsütjük.

2. Mielőtt nagyon megpirul, mindegyiknek a tetejét levágjuk, ezüstkanállal kivájjuk belsejét, mit kis vajjal, tejföllel, sóval összekeverve és egy kis tojássárgájával összeállítva, újra visszateszünk a burgonyákba és ismét lemezen, sütőben átsütjük.

Töltött burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Liszt nélküli nokedli
Liszt nélküli nokedli

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Fáy krumpli
Fáy krumpli

1. A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. 2. Az egész krumplikat vajjal bekenjük, sóval, borssal beszórjuk, majd a sütőben 10-15 percig pirítjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Brigitta
Hagymás Tört Krumpli
Hagymás Tört Krumpli

A krumplit meghámozzuk, felvágjuk kisebb kockákra, enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat (va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Márti
Pikáns hagymalekvár
Pikáns hagymalekvár

Az első és legfontosabb teendőd az, hogy a hagymát vágd félbe, majd szeleteld olyan vékony félkörökre, amilyenre csak tudod. Ha ezzel elkészültél, és a könnyeiddel is megküzdöttél,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk