1 kg héjában főtt krumpli
2-3 fej hagyma
só, bors
ecet
porcukor
egy gondolatnyi olívaolaj
A krumplit odateszem héjában főni, ügyelek, hogy ne főjön szét, az nem tesz jót a salátának. Amíg fő, addig vékonyra szeletelek 2-3 fej hagymát, besózom és elkeverem porcukorral. Amikor még meleg, megpucolom a krumplit és felszeletelem. A kész ecetes levet ráöntöm és légmentesen lezárva akár egy teljes napot is a hűtőben érlelem.
A virslit felkarikázzuk, a lilahagymát félbe, majd hajszálvékony szeletekre vágjuk. A tartármártást a majonézből, a ből kikeverjük, ízlés szerint sóval, borssal, mustárral ísítjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden zöldséget alaposan megtisztítunk. - A káposztát vékonyra csíkozzuk, az uborkát és a répát uborkagyalunk vékony karikára gyaluljuk, a hagymát fél karikára vágjuk. -Egy tálb...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűDie Nudeln nach Anleitung im Salzwasser kochen. In der Zwischenzeit die Gurke und die Wurst klein schneiden, das Dosengemüse abtropfen lassen und zusammen mit der Gurke und der Wur...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megtisztítjuk, majd felkockázzuk és megfőzzük sós vízben, végül leszűrjük és hűlni hagyjuk. A hagymát felkarikázzuk és félretesszük A tejfölt, a mustárt, a kristálycuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű