káposzta, olaj, só, cukor, köménymagborsikafű
A lereszelt káposztát só, cukor, köménymag és borsikafűvel ízesítjük, majd olajon ledinszteljük.Szép barnára karamellizáljuk!
Hagyományos módon párolt rizst készítünk. A karfiolt sós vízben leforrázzuk és vajon elkezdjük párolni a fokhagymával. Hozzáadjuk a párolt rizst és felöntjük a tejszínnel. Alaposan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Kókusz olajon pirítsd meg a hagyma felét, fokhagymát paprikát és a kakukkfűvet. kb. 3 perc. Ezt követően add hozzá a csirkét ès fűszerezd meg egy kis sóval ès borssal, majd tölts...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tartalom a Cafeblog kizarolagos szerzoi jogi tulajdonaban all, ezert kertek a torleset.
Elkészítési idő: 5 perc + sütés Nehézség: Könnyű