menu

Családireceptkönyv.hu

Cukkinifasírt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 kisebb vagy 1 nagy cukkini
3 tojás
1 kis fokhagyma
petrezselyem vagy kapor

kevés reszelt sajt (parmezán, de másféle is lehet)
zsemlemorzsa (annyi, hogy formázható legyen)
Vénusz olaj

Elkészítés:


A cukkinit lereszelem vagy gyalulom, sózom, félretszem. Később kinyomkodom a levét. Összkeverem a tojással, zúzott fokhagymával, aprított petrezselyemmel, hozzáadom a sajtot, sót, a morzsát. Formázom, mint a fasírtot, bő olajban sütöm. Hamar megsül.

Megjegyzés:

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Réka
Puffancs házilag - az igazi magyar hamburgerzsemle
Puffancs házilag - az igazi magyar hamburgerzsemle

Az összetevőket gyúrjuk össze alaposan, majd 20-25 percig konyharuhával letakarva pihentessük. Ezután gyúrjuk át a tésztát és újabb 20-25 percig pihentessük. Osszuk 8-10 egyenlő ré...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
32. Öregtészta /előtészta/
32. Öregtészta /előtészta/

Géppel 10 percig dagasztani. Keményebb,mint a kenyértészta.Letakarni,olajos tálba,10-12 óra után használható.7-10 napig jó hűtőben, vagy adagokra osztva mehet a fagyasztóba. Süté...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Sonkás-sajtos párna leveles tésztából
Sonkás-sajtos párna leveles tésztából

A leveles tésztát kinyújtjuk nagyobb kockákra vágjuk. A kockákra fektetünk egy vékony szelet sonkát, majd teszünk rá egy vékony szelet sajtot. A tészta két szembelévő sarkát ráhajt...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
106. Kovász tárolása
106. Kovász tárolása

kovaszlabor.blog.hu/

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk