500 g legyalult édes káposztát 1 apróra vágott hagymát, 2 juliennre vágott hámozott almát, 200 g juliennre vágott sárgarépát 150 ml majonézzel, zelleres sóval, borssal keverünk össze, hűtjük.
Hűtés után grillezett húsokhoz kiváló.
A majonézt a tejföllel, a petrezselyemmel és az apróra kockázott lilahagymával összekeverem. Hozzáadom a kukoricát és megsózom, majd még egyszer jó alaposan megkeverem. Fogyasztá...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűMosd és tisztítsd meg a májat, vágd egyenletes apró darabokra. A hagymát és szalonnát kockázd fel kis darabokra. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsd meg az olajat és dinszteld meg...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűÉn 25 dkg lencsét megmosok es beáztatok.Minél többett ázik annál kevesebbet kell főzni.1 2 órát szoktam áztatni es annyi vízben kezdem főzni amennyi ellepi.Ha van sonkaleved vagy h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszpikhoz kb. 8 deci vizet egy lábasba töltünk, a leveskockát belemorzsoljuk, az ecettel ízesítjük, 2 percig forraljuk. A zselatint 1-2 percre a maradék vízbe áztatjuk, majd a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű