1 ek MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
1 köteg újhagyma
1,5 dl olívaolaj
20 dkg csiperkegomba
2 db paradicsom
4 db tojás
1 fej jégsaláta
50 dkg főtt, füstölt, kötözött sonka
1/2 köteg vajretek
Szükség szerint a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és lecsepegtetjük. A főtt, húsvéti sonkát vékony csíkokra vágjuk, a tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, majd cikkekre daraboljuk. A retket és a paradicsomot hasonlóra vágjuk, az újhagymát vékony karikára szeleteljük.
A megmosott és cikkekre vágott csiperkegombát kevés olívaolajon a MAGGI Ízvarázs ételizesítővel megpároljuk, majd hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük lazán a többi előkészített hozzávalót és fogyasztásig hűtőben tartjuk.
Tálaláskor pirított kenyérszeleteket kínálunk hozzá.
A vajat a porcukorral, a tojásokkal, a mézzel gőz felett kikeverjük. Még melegen hozzáadjuk a lisztet, a szódabikarbónát és összegyúrjuk. Három cipóra osztjuk, mindhárom cipót egyf...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst kisebb kockákra vágjuk, feltesszük főni egy nagyobb lábasban a babérlevéllel, hagymával, fokhagymával, sózzuk, borsozzuk és hagyjuk, hogy megfőjön, forrástól számított kb. 2...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA vékonyra gyalult kelkáposztát egy üvegedénybe helyezzük és jól megsózzuk, átforgatjuk. A tetejére nehezéket teszünk (pl. kistányért) és 15 percre félretesszük. A szobahőmérsékle...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNekem ez a recept vált be!! Annyival módosítottam hogy mikor gyúrom össze a tésztát, a hideg tejbe morzsolom bele az élesztőt, a cukrot meg a tojást jól összekav...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz