1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
egész ízlés szerint bors
ízlés szerint zellerzöld
1/4 fej kelkáposzta
1 kis fej karalábé
3 szál fehérrépa
4 szál sárgarépa
1 db paradicsom
1 kis fej zeller
1 db paprika
1 db burgonya
zöld ízlés szerint petrezselyem
1 nagyobb fej (megmosva de héjastól) vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
1 kg pulykanyak
A zöldségeket megtisztítjuk, a pulykanyakat leforrázzuk és leöblítjük.
A nyakat hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt lehabozzuk.
Beletesszük a paprikát, a paradicsomot, a sót, a borsot, a hagymákat, a MAGGI Ételízesítőt, valamint a MAGGI Tyúkhúsleveskockát és kis lángon legalább egy órát főzzük.
Beletesszük a zöldségeket és együtt készre főzzük.
A levest hagyjuk fél órát pihenni, majd átszűrjük.
A feldarabolt zöldségekkel és külön kifőzött tésztával tálaljuk.
1. Az előkészített babot 1-1,5 liter hideg sós vízben tedd fel főni, s add hozzá a megtisztított, de egészben hagyott vöröshagymát, fokhagymát, meg a babérlevelet. 2. Amikor a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a csíkokra vágott leveszöldséget és a gombát, majd megpirítjuk őket. Beletesszük a kockákra vágott csirkemellet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk és a zsíron üvegesre pirítjuk. Pirospaprikát szórunk rá. Fontos, hogy sűrű pörköltet kapjunk, mert akkor lesz a leves megfelelően karakteres. kicsit hagyjuk...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA mandulatejet kis lángon felrakom a tűzhelyre, és bele teszem a gesztenyemasszát, hozzá öntöm a vanília kivonatot, a picit sót, az eritritet és a mazsolát. Ezután hagyom, hogy a m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű