menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott karfiol


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


ízlés szerint só
szükség szerint tojás
1 nagyobb fej karfiol
szükség szerint zsemlemorzsa
szükség szerint liszt
a sütéshez szükség szerint olaj

Elkészítés:


A karfiolt rózsaira szedjük és egy fazékban kissé megabároljuk.
Amikor már jó, kiszedjük és lecsepegtetjük.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban szép aranyszínűre sütjük.

Rántott karfiol

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Edina
Fokhagymás zöldséges frittata
Fokhagymás zöldséges frittata

A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A tojásokat felverjük a sóval és a borssal, majd hozzáöntjük a tejet is. Olívaolajon kis lángon egy kerek tepsiben megfuttatjuk a fokhagymát, rád...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Sajtgolyó
Sajtgolyó

Az összes hozzávalót összedolgozzuk,majd vizes kézzel golyókat formázunk.Forró zsírban kisütjük.Nem kell panírozni,sem zsemlemorzsába forgatni. Kb.15 golyó lesz belőle.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Vega zsír
Vega zsír

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldfűszeres tojáskrémmel töltött gombafejek
Zöldfűszeres tojáskrémmel töltött gombafejek

A megtisztított gombafejeket sós citromos vízben leforrázzuk, majd lecsepegtetjük és leszárítjuk A vajat habosra kikeverjük, és a finomra aprított zöld fűszerekkel összedolgozzuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk