1 kk. MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
2 dl tejföl
ízlés szerint ecet
2 szál torma
2 ek. húsleves
A tormát lereszeljük, elkeverjük a tejföllel és a húslevessel Ecettel és a MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesítjük
1, Az alapanyagokat összekeverjük, majd lehűtjük. 2, Friss, kevert salátára locsolva kínáljuk.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű1 fakanál lisztből és olajból rántás csinálunk, picit pirítjuk. Erre ráöntjük a tejfölt és kevés vizet, összekeverjük. Ehhez keverjük a fokhagymaport (ez ízlés kérdése, de kb 1 ev...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát nagyon apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát és megpirítjuk. Fűszerezzük, sóval, borssal, egy pici majoránnával és petrezselyem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt egy vastag aljú, vizezett lábosban feltesszük forrni. Közben egy habverővel a tojássárgákat a cukorral, a sóval és a vanília kikapart magjával elkeverjük. A vaníliarud...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű