menu

Családireceptkönyv.hu

Villámgyors tejszínes gombamártás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg gomba
fél fej vöröshagyma
5 dkg liszt
2 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
4 dl alaplé (ha nincs akkor 4 dl víz + leveskocka)
kevés olaj
Petrezselyem, majoránna

Elkészítés:


A hagymát nagyon apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát és megpirítjuk.

Fűszerezzük, sóval, borssal, egy pici majoránnával és petrezselyem zölddel, majd felöntjük az alaplével.

Egy nagyon picit forraljuk, majd a főzőtejszínnel és a liszttel besűrítjük.

Villámgyors tejszínes gombamártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Ketchup (Limara)
Ketchup (Limara)

A hagymát finomra vágtam és kevés olajon megpároltam. Hozzáadtam az apróra vágott fokhagymát, átkevertem, majd ment az edénybe a darabokra vágott paradicsom, paprika, cukor, ecet,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes-baconös szósz
Tejszínes-baconös szósz

A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a bacont, fűszerezzük, és együtt pirítjuk. 2 dl tejszínt hozzáöntünk, majd a maradék 2 dl tejszínnel és egy kevés...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Creamy Coleslaw Dressing
Creamy Coleslaw Dressing

Mix all ingredient. to serve, pour over shredded cabbage and refrigerate for at least 1 hour.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tonkatsu - Japán
Tonkatsu - Japán

Keverjük össze a hozzávalókat, forraljuk fel egy serpenyőben közepes lángon. Utána takarékon főzzük 25-30 percig, de közben szedjük le a habját. Hűtőszekrényben akár 4 hétig is elá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk