1 ek. méz,
2 ek mustár,
1 gerezd fokhagyma,
4 dl olíva olaj,
40 dkg csirkemell,
20 dkg jázmin rizs
Összetörjük a fokhagymát, a csirkemellet csíkokra vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a mézet, a mustárt, az összetört fokhagymát és az olajat.
A csíkokra vágott csirkemellet beletesszük a pácba. Amíg a pácban áll addig a rizst egy kevés olajon megfuttatjuk, felöntjük vízzel és készre főzzük.
Eközben a pácolt csirke csíkokat olvia olajon serpenyőben készre pároljuk.
Eközben a sárgarépát,a zellerszálat a kaliforniai paprikát és a cukkinit felszeleteljük, majd pároljuk és ezzel tálaljuk a csirkét.
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. Ezután 2-3 gerezd fokhagymát reszelünk hozzá, kevés liszttel (1 púpos ek kb) megszórjuk és felönt...
Elkészítési idő: 1,5óra Nehézség: KözepesTegyél jénai tálba rétegezve parizer – pesztó – gomba - paradicsom – sajt halmocskákat. Süsd pirosra 20 perc alatt. Mozzarella light sajttal a legdiétásabb. A pestót csak vékonyan...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA csirkemell filé 2/3-át (40 dkg-ot) ledaráljuk vagy aprítógépben krémesre aprítjuk. A maradék 20 dkg csirkemell filét kicsi, kb. 1*1 cm-es kockákra vágjuk. A light trappista s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű