50 dkg párizsi
3 ek pesztó
4 paradicsom
15 dkg zsírszegény sajt
1 konzerv champignon gomba
Tegyél jénai tálba rétegezve parizer – pesztó – gomba - paradicsom – sajt halmocskákat. Süsd pirosra 20 perc alatt.
Mozzarella light sajttal a legdiétásabb. A pestót csak vékonyan kend.
1. A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórom a paprikát. 2. Beleteszem a tisztított, feldarabolt kakast, valamint az alaposan megtisztított zúzát....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Kevés olajon kicsit megdinszteljük a hagymát, rádobjuk a kockára vágott burgonyát, a kis kockára vágott csirkemellet és félpuhára pároljuk. 2. Ekkor hozzáadjuk a zöldségeket...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított hagymát olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a húsokat is. Amikor feldobja a levét, visszavesszük a lángot és fűszerezzük. A paradicsomot és a paprikát megt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű