menu

Családireceptkönyv.hu

Pulykamell baconnel, ruccolás burgonyapürével, grill


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40dkg hús
20dkg Haloumi görög grill sajt /grill serpenyő/
10dkg szeletelt bacon szalonna
0,5 kg burgonya,
1dl tejföl a püréhez
4 gerezd fokhagyma
pulykafűszersó, himalája só, fehérbors, olívaolaj, vaj
2db fehér retek
10dkg koktél paradicsom
8-10 db fekete magozatlan olíva bogyó,
fokhagymás olaj
citrom
2 marék ruccola

Elkészítés:


A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és felkockázzuk. A húst felszeleteljük, majd elősütjük és félretesszük. A burgonyát feltesszük főni, leöblítjük a ruccolát. A baconos, fokhagymás alapot teflon edénybe tesszük, majd megsütjük rajta a húst. A grillsajtot meggrillezzük. Salátát összevágjuk, ízesítjük. A burgonyát összetörjük, rárakjuk a ruccolát és tálaljuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Fokhagymás csirkemáj
Fokhagymás csirkemáj

A csirkemájat megtisztítjuk a felesleges dolgoktól. A lábasban megmelegítjük az olajat, levesszük a tűzhelyről. Beletesszük a megtisztított májat, rátesszük a zúzott fokhagymát, a...

Elkészítési idő: 40
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dóra
Csirkecomb karfiol takaró alatt (paleo)
Csirkecomb karfiol takaró alatt (paleo)

A húst kisebb kockákra vágtam, és kacsazsíron fehéredésig pirítottam. Sóztam, borsoztam, kakukkfűvel és oregánóval fűszereztem. Lassú tűzön, lefedve tovább pároltam. Közben a karf...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Sajttal töltött csirkecomb
Sajttal töltött csirkecomb

1.) A combokat megmossuk, és enyhén besózzuk. 2.) Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, és egy ecsettel vékonyan beolajozunk. 3.) Elkészítjük a tölteléket: a tarját ledar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Emőke
Csirke diós cukkiniágyon
Csirke diós cukkiniágyon

A cukkiniket megmossuk, végüket levágjuk, s nagylyukú reszelőn lereszeljük őket. A diót durvára törjük, a fokhagymát kislyukú reszelőn lereszeljük. Egy serpenyőben megolvasztjuk...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk