300 g bacon
1 fej hagyma
4 dl főzőtejszín
100 g sajt
liszt
oregáno
bazsalikom
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a bacont, fűszerezzük, és együtt pirítjuk.
2 dl tejszínt hozzáöntünk, majd a maradék 2 dl tejszínnel és egy kevés lisztel habarást készítünk, és azt is hozzáadjuk, sajtot reszelünk bele. Összeforraljuk.
1. A sós vizet felforraljuk, majd óvatosan, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a kukoricalisztet és sűrű kásává főzzük. 2. Amikor besűrűsödött, hozzákeverünk egy kevés vajat....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA lisztet a dagasztótálba tesszük, a közepébe egy mélyedést igazítunk. Ide tesszük a meglangyosított víz felét, az élesztőt a cukrot, egy kicsit az ujjunkkal elkeverjük, majd letak...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát kockára vágjuk, zsiradékon ( olaj v. zsír ) aranysárgára pirítjuk, majd a megtisztított és összevágott csirkezúzával pirítjuk tovább. A tűzről levéve pirospaprikáv...
Elkészítési idő: 5 Nehézség: Közepes