2 db sárgarépa
3 db nagy krumpli
2 db petrezselyem
0.25 zeller
1 db nagy hagyma
kókuszzsír
só
kurkuma
vegeta
bors
chilli
petrezselyemzöld
2 liter víz
Megreszeljük a krumplit, sárgarépát, petrezselymet, zellert, hagymát.
A kókuszzsírt felforrósítjuk. Megdinszteljük a zöldségeket. A kurkuma nagyon szép színt ad a levesnek. Fűszerezzük.
Felöntjük vízzel. De ne sok vizet öntsünk csak annyit,hogy ellepje a zöldséget, kb. 1 1/2 -2 liter vizet.
Felforr majd még kb. 4-5 percig főzzük.
Tálaláskor még petrezselyem zölddel díszítjük.
A marhahúst felrakjuk pörköltnek: Megpároljuk a hagymát majd paprikát és paradicsomot adunk hozzá. Amikor megpuhul belerakjuk a fokhagymát és a húst. Levében pároljuk, közben hozz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA bacon szeleteket az edényben, amiben készítjük majd a levest megpirítjuk, és papírtörlőre kiszedjük. A lilahagymát felaprítjuk, és a zsírban üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: Az előző este beáztatott paszulyt a füstölt hússal puhára főzzük.Közben a madársalátát vagy fejes salátát felvagdaljuk, megsózzuk, többször kicsavarjuk, és a vagdalt z...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA szalonnát kevés olajon sütni kezdjük, majd mikor kiengedi a zsírját, akkor beletesszük az apróra vágott hagymát, dinszteljük, majd belerakjuk a felkarikázott kolbászt, a csípős k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű