menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászos paradicsomos tészta


Írta:

Elk. idő: Kb.fél óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- bármilyen száraz tészta
- sűrített paradicsom
- kolbász (jobb ami nem annyira száraz még)
- zsíradék (olaj,zsír)
- só

Elkészítés:


Sós vízbe megfőzzük a tészta.

Elkészítjük közbe az alapot. Kevés zsíradékon a kolbász darabokat megpirítjuk,csak annyira hogy a kolbászzsír kisüljön belőle,majd a sűrített paradicsomot hozzáöntjük (ízlés szerint). Összemelegítjük és összekeverjük a tésztával.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ha a paradicsom túl savanyú egy kevés édesítőt keverjünk még bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Katalin
Tésztasaláta Era féle
Tésztasaláta Era féle

Az összetevőket összekeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Palacsinta tiramisu krémmel
Palacsinta tiramisu krémmel

A tésztát elkészítem és fél óráig állni hagyom, majd kisütöm a palacsintákat az alapreceptben leírtak alapján. A krémet is elkészítem. A tojásokat szétválasztom, a sárgájához...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Tündi féle virslis rúd
Tündi féle virslis rúd

A lisztet és a vajat összemorzsolom, mehet bele a só, tejföl, tojás, sajt és a tejes êlsztő. Összedolgozzuk, fél órát meleg helyen pihentetjük. Kinyújtom és hajtogatom. 20 percre p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Rétestészta
Rétestészta

A hájat hideg vízben áztatjuk legalább egy órán át, majd papírtörlővel leszárítjuk, a hártyákat eltávolítjuk róla, és húsdarálón ledaráljuk. Hozzászitálunk 15 dkg lisztet, átgyúrju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk