4 tojásos
17 dkg cukor
17 dkg liszt
4,5 ek olaj
sütőpor
csipet só
6 tojásos:
25 dkg cukor
25 dkg liszt
7 ek olaj
0,5 tk sütőpor
csipet só
8 tojásos
33 dkg cukor
33 dkg liszt
9 ek olaj
sütőpor
csipet só
10 tojásos
41 dkg cukor
41 dkg liszt
11,5 ek olaj
1 tk. sütőpor
2 csipet só
12 tojásos
50 dkg cukor
50 dkg liszt
14 ek olaj
1 tk. sütőpor
2 csipet só
A málnát a cukorral összefőzöm és lehűtöm. Beáztatom a zselatint bő hideg vízben. Felverem a tejszínhabot. Leszűröm a zselatint és felolvasztom (nem főzöm) A málnás masszába b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz étcsokit gőz felett olvaszd fel. Ha már félig kihűlt, keverd össze a porcukorral, a vaníliás cukorral és a vajjal. Egyesével add hozzá a tojássárgákat, és keverd habosra. A fehé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás fehérjét pici sóval felverem kemény habnak, sárgáját a cukorral, vízel kikevertetem majd hozzá szitálom a lisztet, sütőport és a diót.Összekeverem majd lazán hozzáadom a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVálaszd szét a tojásokat, a fehérjét verd habbá, közben fokozatosan adagold hozzá a cukrot és a vizet. A felvert tojásfehérjékbe lassan csurgasd bele a tojás sárgáját, közben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű