menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros pác


Írta:

Elk. idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


tejföl
hagyma reszelve

bors
vegeta
mustár

Elkészítés:


Ezeket összekeverni és rákenni a húsra, majd megsütöm

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ildikó
BAGETT
BAGETT

A lisztet a sóval, a cukorral és a szárított élesztővel elkeverjük egy nagy tálban. Olvasszuk fel a vajat és hagyjuk egy kicsit hűlni. Közben langyosítsuk meg a tejet, de vigyázzun...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zsálya - torokfájásra
Zsálya - torokfájásra

Amire vigyáznunk kell! Nem ajánlatos túl sokat fogyasztani a zsályából, mert csersavai és keserűanyagai az enzimműködést serkentik, így megzavarhatják az emésztőrendszert. Ha akár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar FONDANT
FONDANT

Átszitáljuk a porcukrot és felét egy tálba tesszük, mélyedést készítünk bele. A vízben elkeverjük a zselatint, majd felmelegítjük. Beletesszük a mézet és a margarint, majd mindhár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Banános zabpehely körtével
Banános zabpehely körtével

- A banánt villával szétnyomkodjuk és mindent hozzá keverünk

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk