~ 60dkg darált sertéshúst,
1 fej vöröshagymát kockázva,
1 cs.tk fokhagymakrémemet (saját),
2cs.tk sót,
4 rózsa brokkolit aprítva.
1 tk paprikakrémet (saját),
borst,
2 tojást és
2ek darált lenmagot összekevertem.
Két folpack között “kinyújtottam” és ráreszeltem 3 főtt tojást (a folpackra szórtam egy kis őrölt garit). Feltekertem ; lapos, zsírozott jénaiba tettem ; tetejét megkentem zsírral és beraktam a sütőbe. Sült ~160C körül 1 órát és még 20’- 220C-on.
Fini volt tökfőzelékkel is meg szendvicsnek is.
Ötlet innen : http://paleorszag.hu/recepttar/fasirt-bejgli-86227
A tejfölt, a majonézt, és a mustárt összekeverjük egy tálban. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk, majd az öntetbe keverjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát megpucoljuk és lereszeljük. Belekeverjük a narancslevet, a fűszereket és az olajat. Pár óráig állni hagyjuk. A salátát a száraz serpenyőben megpirított szezámmaggal me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAdott a lazacfilé. Amennyiben frisset veszünk, élelmiszerbiztonsági okokból le kell fagyasztani, lehetőleg egy röpke hétre. Ennek az a célja, hogy kihaljon belőle minden láthatatla...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSós vizet teszünk forrni, majd forrástól számítva 5-10 percig főzzük a fagyasztott zöldségeket. A tojássárgáját simára keverjük az olajjal, majd fűszerezzük, felöntjük a tejföll...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű