Csirkeszárnyak, comb és csirkemell csíkok besózva
Tempura:
4 ek liszt
kb_ 2 dl víz
1 kefír vagy joghurt
só, bors, fokhagyma
1kk. sütőpor
1 ek . étkezési keményítő
Kb palacsintasűrűségű legyen
Ebbe beletesszük a csirkedarabokat
Fűszerek: kb 15 dkg kisztbe keverve
2/3 teáskanál só
fél teáskanál kakukkfű
fél teáskanál bazsalikum
1/3 teáskanál oregánó
egy teáskanál zellersó
egy teáskanál feketebors
egy teáskanál szárított mustár
4 teáskanál paprika
2 teáskanál fokhagymasó
egy teáskanál őrölt gyömbér
3 teáskanál fehérbors
A kukorica pelyhet durvára törjük, belekeverjük a fűszereket, kb 1/3 arányba zsemlemorzsát és 1 ek étkezési kemény.
Sütéskor a tempurából ebben forgatjuk meg a húst és sütjük.
A csirkemell filéket vágd apró csíkokra. Fűszerezd sóval, borssal, cayenne borssal, kakukkfűvel, fokhagymával, csilivel. Az olajon párold meg az apróra vágott hagymát, add hozzá a...
Elkészítési idő: 1/2 óraA kb. 1,5 dl olajban elkeverem a fűszerkeveréket, tört fokhagymát. Bepácolom a csirkecombokat, és éjszakára hűtőbe teszem. Előkészítés: gomba, paprika, hagyma vékony szeletekre vág...
Elkészítési idő: 1,5 óraPieptul de pui se taie fasii subtiri,se condimenteaza si se prajeste pe gratar.Cartofii se prajesc,vara se face salata,iar castravetii se taie rondele.Pe o lipie se aseaza toate in...
Elkészítési idő: 15 perc