12 db csirkemáj
12 szelet bacon
majoranna ízlés szerint
A csirkemájakat fűszerezzük majorannával, majd mindegyiket vékony baconszeletekbe tekerjük, és fogvájóval átszúrjuk.
Egy tűzálló tálba tesszük, és meleg sütőben 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
A hagymát kevés olajon lepirítom, hozzáadom a fokhagymát, a petrezselymet, majd a gombát. Fűszerezem és addig sütöm, amíg majdnem minden levét elfőtte, majd félreteszem. A csirk...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA spárga végeit - ahol roppan - letörjük vagy levágjuk, majd /ha van/ párolóedényben félpuhára pároljuk. Ha nincs párolóedényünk, akkor sós vízben főzzük meg félig, de óvatosan, ho...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A rozmaring leveleit és a chilit apróra vágjuk. 2. A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, és kívül-belül megsózzuk. 3. Langyosra olvasztjuk a vajat, belekeverjük a chilit...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húsokat alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsepegtetjük, majd vékonyra klopfoljuk. A tojásokat egy villával felverjük, és jól elkeverjük a tejföllel, a sóval és a fokhagymakrémm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű