12 db csirkemáj
12 szelet bacon
majoranna ízlés szerint
A csirkemájakat fűszerezzük majorannával, majd mindegyiket vékony baconszeletekbe tekerjük, és fogvájóval átszúrjuk.
Egy tűzálló tálba tesszük, és meleg sütőben 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
A zsemlét vagy kenyeret beáztatjuk langyos vízbe. A hagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, a zsírban üvegesre pároljuk. A darált húsba beletesszük a kinyomkodott zsemlét, a h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A marináláshoz a hozzávalókat összekeverjük, a csirkecombokat jó megforgatjuk benne és pár órára benne hagyjuk és hűtőben tároljuk. 2. Előmelegítjük a sütőt és 35-40 percig rop...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A megmosott, megtisztított csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és egy nagyobb tűzálló tál aljára tesszük. A kolbászt 5-6 cm-es darabokra vágjuk, a hagymákat negyedeljük, és mindet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű