1/2 kg serteshus (lehet comb, karaj)
4 db nagy hagyma
2 cikk fokhagyma
so, bors, piros paprika
liszt a hus szeletek beleforgatasahoz
olaj a hagyma parolasahoz
Szeletekre vagjuk a hust es sozzuk,borsozzuk
Hagyjuk keveset allni
Megpucoljuk a hagymat,karikara vagjuk
Egy labasban olajat ontunk (tetszes szerinti mennyiseget)en kb.1 dl-t tettem
Megparooljuk a hagymat uvegesre es teszunk hozza keves vizet
Es ekkor adjuk hozza a piros paprikat es elkeverjuk a parolt hagymaval
A mar korabban befuszerezett hus szeleteket lisztbe megforgatjuk es a paprikas hagymara tesszuk
Felontjuk annyi vizzel,hogy ellepje es lassu tuzon puhara paroljuk,amikor felig puha a hus hozza adjuk az osszetort fokhagymat
Ha esetleg a viz elparolog es a hus meg nem eleg puha akkor potoljuk a vizet
Akkor van kesz amikor a hus mar puha es jo szaftos a martas
En most krumpli purevel talaltam
Olivaolajon megpirított fokhagymát és vöröshagymát, gombát, só és bors, hozzákevertem a sűrített paradicsomhoz és a hámozott paradicsomhoz. Fűszereztem friss bazsalikommal és oregá...
Elkészítési idő:Elkészítése: A sertésfejet megmossuk és megtisztítjuk, majd egy edénybe tesszük és annyi vizet öntünk rá, ami ellepi. Fűszerezzük és lefedve addig főzzük, amíg a hús leesik a cs...
Elkészítési idő: 06Megsózzuk a húst, félre tesszük. Szálasra vágott hagymát elhelyezzük az üres lábasban. Egy másik serpenyőben nem túl kevés olajban megkapatjuk néhány másodpercig a húsok mindkét ol...
Elkészítési idő: