Családireceptkönyv.hu

SÜLT CSIRKECOMB MEXIKÓI KEVERÉKKEL


Írta:

Elk. idő: 1 ora
Adag: 4 főre
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 kg felső csirkecomb
1 fej hagyma
keves fokhagyma
olaj
35 dkg mexikoi zoldseg
5 dkg vaj
so,bors,keves vegeta

Elkészítés:


A csirkecombokat megmossuk, es a bőrét leszedjuk
Utana fuszerezzuk
A hagymat es fokhagymat aprora vagjuk
Egy tepsiben olajat ontunk, beletesszuk a hagymat es a fokhagymat, es erre tesszuk a csirkecombokat
Keves vizet ontunk hozza, es alufoliaval letakarjuk
Sutobe tesszuk kozepes hofokon
Amikor a hus megpuhult, levesszuk a foliat, es addig hagyjuk, ameddig megpirul, es a viz is elparolog
Egy labasban vizet forralunk, es amikor lobogni kezd beletesszuk a mexikoi kevereket
Puhara fozzuk, es leszűrjük
A vajat felolvasztjuk, beletesszuk a leszűrt kevereket, es nehanyszor megkeverjuk, majd levesszuk a tuzrol....

SÜLT CSIRKECOMB MEXIKÓI KEVERÉKKEL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kijevi csirkemell szelet
Kijevi csirkemell szelet

A húst megmossuk, leszárogatjuk. Utána egyenként lapjában bevágjuk és kihajtjuk, hogy egyenletes vastagságú, nagyobb nyitott szeletet kapjunk. Ezután kb. fél centi vastag, téglalap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pörkölt pulyka-apróhúsból
Pörkölt pulyka-apróhúsból

A pulykahús-darabkákat alaposan megtisztítom minden hártyától és íntól, majd egyforma kockákra vágom. Az apró kockákra vágott vöröshagymát felforrósított olajon megüvegesítem, bel...

Elkészítési idő: kb. 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dóra
primavera töltött csirkemell
primavera töltött csirkemell

https://www.facebook.com/delish/videos/10155813218692437/

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Zabpelyhes csirkemell
Zabpelyhes csirkemell

A csirkemellet előző nap előkészítjük: sós-zúzott fokhagymás tejbe áztatjuk, és egy éjszakát állni hagyjuk a hűtőben. Emiatt sokkal porhanyósabb, szaftosabb, aromásabb lesz a hús....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk