Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

SÜLT CSIRKECOMB MEXIKÓI KEVERÉKKEL


Írta:

Elk. idő: 1 ora
Adag: 4 főre
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 kg felső csirkecomb
1 fej hagyma
keves fokhagyma
olaj
35 dkg mexikoi zoldseg
5 dkg vaj
so,bors,keves vegeta

Elkészítés:


A csirkecombokat megmossuk, es a bőrét leszedjuk
Utana fuszerezzuk
A hagymat es fokhagymat aprora vagjuk
Egy tepsiben olajat ontunk, beletesszuk a hagymat es a fokhagymat, es erre tesszuk a csirkecombokat
Keves vizet ontunk hozza, es alufoliaval letakarjuk
Sutobe tesszuk kozepes hofokon
Amikor a hus megpuhult, levesszuk a foliat, es addig hagyjuk, ameddig megpirul, es a viz is elparolog
Egy labasban vizet forralunk, es amikor lobogni kezd beletesszuk a mexikoi kevereket
Puhara fozzuk, es leszűrjük
A vajat felolvasztjuk, beletesszuk a leszűrt kevereket, es nehanyszor megkeverjuk, majd levesszuk a tuzrol....

SÜLT CSIRKECOMB MEXIKÓI KEVERÉKKEL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sajtos tészta fokhagymás csirkedarabokkal
Sajtos tészta fokhagymás csirkedarabokkal

A tésztát sós vízben megfőzzük. A húst nagyobb darabokra vágjuk, kevés olajban pirítani kezdjük. Fűszerezzük és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, minden oldalát megpirítjuk. A tésztá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Réffy
Aszalt gyümölcsös-kolbászos fasírt Ramsay-től
Aszalt gyümölcsös-kolbászos fasírt Ramsay-től

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar CSIRKEFARHÁT -ZÖLDSÉGLEVES GRÍZGALUSKÁVAL
CSIRKEFARHÁT -ZÖLDSÉGLEVES GRÍZGALUSKÁVAL

A csirkefarhát részéből kivágjuk a zsírmirigyet. Fazékba tesszük, felöntjük hideg vízzel. -Bele a tisztított és aprított zöldségek, a fűszerek, és feltesszük főni közepes lángon....

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szezámmagos csirke tojásos rizzsel
Szezámmagos csirke tojásos rizzsel

A pác alapanyagait összeforgatom, beleteszem a húst, és egy éjszakára a hűtőbe rakom. A bundát sűrű palacsinta állagúra készítem. Megforgatom benne a húsokat, majd olajban kisütö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk