1 kg felső csirkecomb
1 fej hagyma
keves fokhagyma
olaj
35 dkg mexikoi zoldseg
5 dkg vaj
so,bors,keves vegeta
A csirkecombokat megmossuk, es a bőrét leszedjuk
Utana fuszerezzuk
A hagymat es fokhagymat aprora vagjuk
Egy tepsiben olajat ontunk, beletesszuk a hagymat es a fokhagymat, es erre tesszuk a csirkecombokat
Keves vizet ontunk hozza, es alufoliaval letakarjuk
Sutobe tesszuk kozepes hofokon
Amikor a hus megpuhult, levesszuk a foliat, es addig hagyjuk, ameddig megpirul, es a viz is elparolog
Egy labasban vizet forralunk, es amikor lobogni kezd beletesszuk a mexikoi kevereket
Puhara fozzuk, es leszűrjük
A vajat felolvasztjuk, beletesszuk a leszűrt kevereket, es nehanyszor megkeverjuk, majd levesszuk a tuzrol....
A kicsontozott húsokba beleteszünk darabonként 2 szilvát, újhagymát és manduladaszeletkéket. Összegöngyöljük és baconbe tekerjük. Szelíd parázs fölött a sütőben kb. 20 percig sütj...
Elkészítési idő:a csirkét jól megmossuk, beletesszük egy sütőzacskóba a hagymát, fokhagymát és a paprikát jó apróra vágjuk hozzátöltjük az olajat, beleszórjuk a fűszereket jól összekeverjük, rá...
Elkészítési idő: