30 dkg rizs
1 tyúkhúsleveskocka
friss petrezselyemzöld
25 dkg sonka
1 dl tejföl
15 dkg reszelt sajt
só, bors
olaj
A rizst fűszeres vízben megfőzzük. A petrezselymet felvagdossuk és hozzákeverjük, majd kiolajozott, hőálló edénybe tesszük. Rákenjük a tejfölt és a felaprított sonkát ráhalmozzuk. Megszórjuk a reszelt sajttal és 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk, kakastaréjszerűen bevagdaljuk, és kisütjük. A főtt tojásokat megpucoljuk, és felszeleteljük. A burgonyát héjastól megfőzzük, megpucoljuk, és...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát. 2. Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a karikára vágott kolbászt, a zöldborsót, a kockára vágott burgonyát, a lecsót...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1 bögre liszt (2 dl-es) 1 bögre tej (2 dl-es) 2 tojás 1 csomag vaniliás cukor 2 ek kristálycukor + olaj a sütéshez
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű