200 g vaj
200 g étcsoki
3 tojás
1 ek vaníliaaroma
250 g cukor
115 g liszt
1 kk só
150 g dió (opcionális)
1. Sütőt 180 fokra felmelegítjük, később egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
2. A vajat és az összetört csokit vízgőz fölött felolvasztjuk, majd lehűtjük.
3. Egy tálban kikeverjük ki a tojást, vaníliaaromát és a cukrot habosra.
4. Adjuk hozzá a kihűlt csokis masszát, majd a lisztet és a sőt, keverjük össze és öntsük a tepsibe. 20 percig 180 fokon sütjük.
Nigella-féle
1. A cukorból és vízből szirupot főzünk. 2. Habbá verjük a tojások fehérjét, majd folyamatosan tovább verjük, közben a szirupot vékonyan hozzácsurgatjuk. 3. Hozzáadjuk a to...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMindent össze keverek géppel, majd a papírba teszek egy evőkanállal, majd töltelék és arra megint egy evőkanál massza A töltelék lehet bármi: gyümölcs,dió,csoki,nutella
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű