Érdemes nagyobb mennyiséget bekeverni! Zárható üvegben hosszan tárolható!
1. Hozzávalók:
3/4 csésze só
1/4 csésze olasz fűszerkeverék
1/4 csésze vöröshagyma por
1/4 csésze fokhagyma por
1/4 csésze paprika
2 evőkanál kakukkfű
2 evőkanál szárított mustár
2 evőkanál fekete bors
1 evőkanál cayenne (piros) paprika2. Hozzávalók:
3 evőkanál só
2 evőkanál fokhagyma por
2 evőkanál vöröshagyma por
2 teáskanál kakukkfű
2 teáskanál zsálya
2 teáskanál fekete bors
2 teáskanál paprika3. Hozzávalók:
3 evőkanál só
3 evőkanál chili por
4 evőkanál paprika
2 teáskanál fekete bors
2 teáskanál fokhagyma por
1 teáskanál római kömény
1 teáskanál cayenne bors (piros)
1/2 teáskanál szerecsendió
Érdemes nagyobb mennyiséget bekeverni! Zárható üvegben hosszan tárolható!
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellek ducibb oldalán a húst lapjában fölszúrjuk, és a kés hegyét ide-oda mozgatva (esetleg az ujjunkkal) a szeletek belsejét kissé kitágítjuk, hogy legyen helye a tölte...
Elkészítési idő: 50 min Nehézség: Közepeszsemléket falatnyi darabokra tépkedtem és egy nagy tálba tettem. A tejet felforraltam, ráöntöttem a zsemlefalatokra, és jól összekevertem, átforgattam, de vigyáztam, hogy ne nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk (csak egy kicsit megütögetjük, nem kell nagyon vékonyra). 2. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. 3. A tojást villá...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz