Érdemes nagyobb mennyiséget bekeverni! Zárható üvegben hosszan tárolható!
1. Hozzávalók:
3/4 csésze só
1/4 csésze olasz fűszerkeverék
1/4 csésze vöröshagyma por
1/4 csésze fokhagyma por
1/4 csésze paprika
2 evőkanál kakukkfű
2 evőkanál szárított mustár
2 evőkanál fekete bors
1 evőkanál cayenne (piros) paprika2. Hozzávalók:
3 evőkanál só
2 evőkanál fokhagyma por
2 evőkanál vöröshagyma por
2 teáskanál kakukkfű
2 teáskanál zsálya
2 teáskanál fekete bors
2 teáskanál paprika3. Hozzávalók:
3 evőkanál só
3 evőkanál chili por
4 evőkanál paprika
2 teáskanál fekete bors
2 teáskanál fokhagyma por
1 teáskanál római kömény
1 teáskanál cayenne bors (piros)
1/2 teáskanál szerecsendió
Érdemes nagyobb mennyiséget bekeverni! Zárható üvegben hosszan tárolható!
A csirkemellet megmossuk, nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, meglocsoljuk kevés szójaszósszal, félretesszük. Kikeverjük a mézes mázat 1 e.k ketchup, 2-3 e.k méz, 1 t.k erős pista,...
Elkészítési idő: 2,5 óraA húst vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, dörgöljük át jó alaposan sóval, forgassuk meg lisztben, majd pirítsuk meg mindkét oldalukat hirtelen egy serpenyőben, vékony olajon. A megpi...
Elkészítési idő: 1 óraA zöldségeket megtisztítjuk és nagyobb hasábokra vágjuk. Egy serpenyőben kevés olíva olajon kicsit megpirítjuk, közben sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a friss rozmaringot...
Elkészítési idő: