80 dkg csirkemell filé
6 evőkanál finomliszt (finom)
5 gerezd fokhagyma
1 db leveskocka
2 dl tejföl
fekete bors ízlés szerint (őrölt)
5 dl víz
2 ek napraforgó olaj
A felszeletelt csirkemelleket sózzuk, lisztbe forgatjuk, olajjal kikent tepsibe tesszük és fóliával letakarva sütjük.
2 ek olajon az átpréselt fokhagymát megfuttatjuk, ráteszünk 3 ek lisztet, és a rántást felengedjük 0,5 l levessel, belekeverjük a tejfölt, sót és a borsot.
A megpuhult csirkemellet leöntjük a fokhagymás mártással, és 10-20 percre visszatesszük a sütőbe.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
A fokhagymát megtisztítjuk és egészben pirítani kezdjük egy kevés olívaolajban, majd hozzáadjuk a felszeletelt csirkét és 9-10 percen át pirítjuk, közben kavargatjuk, hogy minden o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelforrósítjuk a zsírt hozzáadjuk a megtisztított, besózott csirkecombokat, és a bőrös felükön 5 percig pirítjuk -. Hozzáforgatjuk a meghámozott, felkarikázott kolbászt és a megti...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA gombát a vöröshagymával egy felhevített serpenyőben olívaolajon megpirítjuk. Ha a gomba elfőtte a levét, áttesszük egy tálba, hogy lehűljön, majd ledaráljuk. Ledaráljuk a húst...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAhogyan én szeretem: A csirkemellet szeletelem és sózom,borsozom,majd lisztbe forgatom mindkét oldalát és elősütöm.Közben hagymát kockázok,olajon üvegesre pirítom,beleteszek egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű