Azoknak ajánlom ezt a receptet, akik szeretik a különleges ízű finomságokat.
Hozzávalók:
6 csirkecomb
2 evőkanál csípős szósz
1 evőkanál méz
só, bors
1 citrom leve
Elkészítése:
A combokat átkenjük a sóval és a borssal, hagyjuk egy kicsit állni. A csípős szószt és a mézet közben összedolgozzuk és átkenjük vele a húsokat, csak egy vékony réteg kerül a húsokra, de ennyi pont elég ahhoz, hogy különleges ízűvé váljanak. Forró olajban hirtelen kisütjük a combokat, majd tányérra halmozzuk őket és meglocsoljuk a frissen facsart citromlével.
A húst felszeleteljük és átkenjük sóval, borssal, kevés olajban megsütjük, majd félretesszük. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajban dinsztelni kezdjük. Egy k...
Elkészítési idő:1. A csirkecombokat minden oldalon sózd és borsozd. Olvaszd fel a vajat, mikor elkezd aranybarnává válni, tedd bele a csirkecombokat. 2. Lassú tűzön süsd 5 percig minden oldalon....
Elkészítési idő:A húsokat átkenjük a fűszerekkel és forró olajban 10 perc alatt félig átsütjük, majd félretesszük. Közben a burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük, kiolajozott hőálló edénybe tess...
Elkészítési idő: