Azoknak ajánlom ezt a receptet, akik szeretik a különleges ízű finomságokat.
Hozzávalók:
6 csirkecomb
2 evőkanál csípős szósz
1 evőkanál méz
só, bors
1 citrom leve
Elkészítése:
A combokat átkenjük a sóval és a borssal, hagyjuk egy kicsit állni. A csípős szószt és a mézet közben összedolgozzuk és átkenjük vele a húsokat, csak egy vékony réteg kerül a húsokra, de ennyi pont elég ahhoz, hogy különleges ízűvé váljanak. Forró olajban hirtelen kisütjük a combokat, majd tányérra halmozzuk őket és meglocsoljuk a frissen facsart citromlével.
A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, majd a sózott, borsozott hússzeleteket. Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, majd hirtelen elősütjük rajta a húsokat, majd ha mind kisült...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát finomra vágjuk vagy lereszeljük. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hagymát aránylag apróra felkockázom, és megdinsztelem egy kevés olajon. Ha már üveges, akkor megszórom pirospaprikával, és gyorsan felöntöm egy kevés vízzel, nehogy leégjen, me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat elő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű