• 80 dkg csirkemell
• 2 bögre vegyes zöldség (kukorica, sárgarépa, burgonya, borsó)
• 1 közepes alma
• margarin
• só
• fehérbors
• sültcsikefűszersó
1. A vegyes zöldségeket megpároljuk, az apróra vágott almát hozzákeverjük, fehérborssal, pici sóva megszórjuk.
2. A csirkemellből kb. fél cm vastagságú szeleteket vágunk, picit megklopfoljuk, beletöltjük a zöldségeket, majd fogvájóval megtűzdeljük.
3. A sültcsirkét fűszersóval meghintjük, és margarinban minden oldalát aranybarnára sütjük.
Törtburgonyával vayg rizzsel tálaljuk
Vékonyabb csíkra vagy kockára vágjuk a húst (inas részeket leszedjük) Egy edényben ráöntjük az olajat, beleőröljük vagy rászórtuk a borsot, és hozzáadjuk a mustárt. Átkeverjük az...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkét megmossuk és feldaraboljuk, átkenjük a sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A zöldségeket meghámozzuk, nagyobb darabokra szeljük és mellé tesszük. A hagymát fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket tetszés szerint felvagdaljuk. A tepsibe alufóliát teszünk. Meglocsoljuk olívával, és a zöldségeket beleszórjuk. A húst megmossuk, besózzuk, majd a zöldségekre sorb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A borsót és a répát sós vízben megfőzzük. 2. A hagymát felaprítjuk, egy kis zsiradékon megdinszteljük a gombával. 3. Egy másik serpenyőben kevés zsiradékon előpirítjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz