1 nagyobb csirkemell filé, a sütéshez kevés liszt és olaj, 1 doboz ananászkonzerv (én daraboltat használok hozzá), 20-25 dkg gépsonka,( vagy bacon ) reszelt sajt ízlés szerint, kb. 20 dkg. 3 dl tejszín
A húst kisebb szeletekre vágom, sózom, borsozom majd lisztbe forgatom és mindkét oldalán elősütöm, majd egy kivajazott sütőtálba sorba lerakom. Közben az ananászt lecsepegtetem, a sonkát csíkokra vágom és lereszelem a sajtot. A sütőt 200 fokra előmelegítem. A húsra halmozom az ananászt, a sonkát és meglocsolom a tejszínnel, majd rászórom a sajtot. Ha a sajt szépen megpirult rajta kész is van. Kb. 30 perc. Amíg sül, elkészítem a köretet.
A szépen megtisztított, sütésre előkészített kacsacomboknak a bőrét egy éles késsel bekockázzuk, és jól besózzuk. A sütőt felforrósítjuk 220 °C -ra. Egy tepsibe f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkeszárnyakat gondosan megtisztítjuk, végeit levágjuk, a forgóknál kettévágjuk. 2. A hagymát meghámozzuk és finomra aprítjuk. 3. A zöldpaprikát és a paradicsomot meg...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krumplit meghámozzuk, megmossuk, és karikára vágjuk. Beletesszük egy tálba. A hagymát kettévágjuk, majd felszeleteljük, és hozzáadjuk a krumplihoz, megszórjuk majorannával és sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű