2 egész csirkemell
2 bivaly mozzarella
2 nagyobb paradicsom
oregano
bazsalikom
A csirkemelleket félbevégjuk, majd újra félbe, így 8 szeletet kapunk, ezeket a tálcára fektetjük.
Ezt követően izlés szerint fűszerezzük (só-bors-csirke keverék)
A Mozarellát, és a paradicsomot lapjában felszeleteljük, és a husokra halmozzuk.
Bazsalikommal, Oreganoval meghintjük, és pár csepp olivaolajat öntünk rá.
190 fokon 45 percig sütjük.
Egy közepes fej vöröshagymát apróra vágunk és kevés olajon elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk az előre felkockázott csirkemellet, és fehéredésig pároljuk. Közben többször megkeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet 4-5 csíkra vágjuk. Sózzuk borsozzuk. Egy zacskóba tesszük a lisztet és a csirkemell csíkokat. A száját összefogva összerázzuk. A lisztes húsdarabokat a bundázáshoz k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat kicsontozzuk, a húst besózzuk. A lepottyanó részeket ledaráljuk vagy késsel finomra vágjuk. A comb vastagabb részét kinyitjuk (éles késsel bevágjuk, ide kerül majd a töl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkemell szeletekre vágva,( kb 6 szelet jön ki) + só + bors + fokhagyma + kis olíva olajjal leöntve 1 órát állni hagyni. Ragu : 20 dkg húsos szalonnát aprítva + vajon megpirí...
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: Közepes