2 egész csirkemell
2 bivaly mozzarella
2 nagyobb paradicsom
oregano
bazsalikom
A csirkemelleket félbevégjuk, majd újra félbe, így 8 szeletet kapunk, ezeket a tálcára fektetjük.
Ezt követően izlés szerint fűszerezzük (só-bors-csirke keverék)
A Mozarellát, és a paradicsomot lapjában felszeleteljük, és a husokra halmozzuk.
Bazsalikommal, Oreganoval meghintjük, és pár csepp olivaolajat öntünk rá.
190 fokon 45 percig sütjük.
A csirkemell-filét egy tálban felöntjük annyi borral, hogy ellepje, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Ettől pikáns ízt kap a hús, és nem is fog kiszáradni. A csirkemellet „lapjáb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágja szeletekre a mozzarellagolyót, majd vágja a csirkemelleket 2-re. Kenje el a Philadelphia ® -ot a csirkemell belsejében, tetejére helyezzen egy szelet mozzarellát, és tegye ho...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet egy csipet sóval tálba szitáljuk, majd összemorzsoljuk a kis kockákra vágott, szobahőmérsékletű zsiradékkal. Nagyon kis adagokban vizet adunk hozzá, és egy s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFogunk egy hőálló tálat és a közepétől indulva kibéleljük szeletelt baconnel, úgy, hogy túllógjon az edény peremén. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk-borsozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű