70 dkg csontozott csirkehús
7 dl tej
2 teáskanálnyi só
2 teáskanálnyi bors
25 dkg liszt
olaj
A húst feldaraboljuk és egy tálba tesszük, majd ráöntjük a tejet és lefedjük. 8-12 órát így pihentetjük. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, egy zacskóba tesszük és két-három darabonként belerakjuk a húsokat, jól összerázzuk, majd bő, forró olajban kisütjük.
1. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk. 2. A szeleteket kicsit kiklopfoljuk, és ízlés szerint fűszerezzük, 10 dkg krémsajttal a hússzeletek egyik oldalát vékonyan megkenj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst szeleteljük vékony darabokra, majd klopfoljuk és sózzuk meg. A krumplit, cukkinit és a répát reszeljük le, majd tegyünk hozzá tojást, lisztet, fokhagymát és fűszereket. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárnyakat megmossuk, végeiket levágjuk. Tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk. Egy mély tálban összekeverjük a kefirt, a mustárt, a mézet, a paprika krémet és a Piros Aranyat majd az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPirítsuk le olajon a finomra vágott hagymát, s ha már aranylik, dobjuk rá a felkockázott paprikát és paradicsomot - e kettő egyébként akár ki is hagyhatjuk. Húzzuk le a tűzről a l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű