Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Csirke, csak úgy összedobva


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


zzávalók:
3 db csirkecomb kettévágva (de persze ízlés szerint bármilyen részből készíthető)
60 dkg krumpli
1 fej hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 db zöldpaprika (lehet enyhén csípős is ha szeretitek)
majoránna
sült csirke fűszersó

Elkészítés:



A krumplit megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk! A tepsi aljába ez kerül, majd erre rátesszük a befűszerezett csirkecombokat. A paprikát és a hagymát is karikázzuk, majd a hús köré tesszük. Megszórjuk majoránnával, alá öntünk egy jó decinyi vizet és lefedjük fóliával. Előmelegített sütőben egy órát pároljuk, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.

Csirke, csak úgy összedobva

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kakukkfüves csirkesaláta baconbundás krumplival
Kakukkfüves csirkesaláta baconbundás krumplival

A krumplit megpucoljuk és nagyobb darabokra vágjuk. Sós, lobogó vízben 10 percig főzzük, leszűrjük. A bacont megsütjük és a visszamaradt zsiradékon kicsit megpirítjuk a krumplit. A...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Tejszínes-fokhagymás csirke
Tejszínes-fokhagymás csirke

200 fokra előmelegítjük a sütőt. Olajon megpirítjuk a szalonnát, majd 2-2 perc alatt a csirkecomb két oldalát. Tepsibe rakjuk, majd mellétesszük a gerezdekre szedett, meghámozott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymás, petrezselymes burgonya csirkecombal
Fokhagymás, petrezselymes burgonya csirkecombal

A húsokat átkenjük a fűszerekkel és forró olajban 10 perc alatt félig átsütjük, majd félretesszük. Közben a burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük, kiolajozott hőálló edénybe tess...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkemell roston „Budapest”raguval
Csirkemell roston „Budapest”raguval

A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonná...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk