zzávalók:
3 db csirkecomb kettévágva (de persze ízlés szerint bármilyen részből készíthető)
60 dkg krumpli
1 fej hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 db zöldpaprika (lehet enyhén csípős is ha szeretitek)
majoránna
sült csirke fűszersó
A krumplit megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk! A tepsi aljába ez kerül, majd erre rátesszük a befűszerezett csirkecombokat. A paprikát és a hagymát is karikázzuk, majd a hús köré tesszük. Megszórjuk majoránnával, alá öntünk egy jó decinyi vizet és lefedjük fóliával. Előmelegített sütőben egy órát pároljuk, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.
A krumplit megpucoljuk és nagyobb darabokra vágjuk. Sós, lobogó vízben 10 percig főzzük, leszűrjük. A bacont megsütjük és a visszamaradt zsiradékon kicsit megpirítjuk a krumplit. A...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű200 fokra előmelegítjük a sütőt. Olajon megpirítjuk a szalonnát, majd 2-2 perc alatt a csirkecomb két oldalát. Tepsibe rakjuk, majd mellétesszük a gerezdekre szedett, meghámozott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat átkenjük a fűszerekkel és forró olajban 10 perc alatt félig átsütjük, majd félretesszük. Közben a burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük, kiolajozott hőálló edénybe tess...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonná...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű