csirke vagy disznóhús
olaj
vegeta
tészta
sajt
tejszín
A húst fel kell metélni kis kockákra. Serpenyőben olajon meg kell pirítani a húst. Csak vegetát kell rátenni. Kockatésztát főzök ki közben és ehhez kell keverni a húst. Bele kell önteni egy tepsibe, tetejére sajtot reszelni, leölteni tejszínnel, majd mehet a sütőbe. 180 fokon 20 percig kell sütni.
A csirkecombokat kettévágjuk, és fűszersóval beszórjuk, ajánlatos a bőrét lehúzni. Egy edénybe kevés zsiradékot öntünk és a combok mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A hagymát nag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét kacsamell bőrös felét irdald be úgy, hogy a húsba nem vágsz bele. Sózd, borsozd mindkét oldalát, majd a bőrrel lefelé tedd száraz, forró serpenyőbe és süsd 5 percig. Adj hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst megmossuk, leitatjuk róla a vizet és fűszerezzük ízlés szerint. 2. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra. 3. A jénai tálat kivajazzuk. 4. Feltörjük a tojást, majd hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkét sózom, borsozom és szárnyas(kacsa, liba) zsírjában elősütöm. A kisült zsírral meglocsolva, fűszernövényekkel meghintve, 200 fokon 20-25 perc alatt puhára sütöm. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű