csirke vagy disznóhús
olaj
vegeta
tészta
sajt
tejszín
A húst fel kell metélni kis kockákra. Serpenyőben olajon meg kell pirítani a húst. Csak vegetát kell rátenni. Kockatésztát főzök ki közben és ehhez kell keverni a húst. Bele kell önteni egy tepsibe, tetejére sajtot reszelni, leölteni tejszínnel, majd mehet a sütőbe. 180 fokon 20 percig kell sütni.
A kacsacombokat a sütés előtti napon szórd meg rozmaringlevelekkel, összemorzsolt babérlevéllel, kakukkfűvel, illetve ízlésed szerint sóval, borssal. Tedd hűtőbe a fűszerezett húst...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA megmosott pulykamellet beáztatjuk fokhagymás tejbe. Amíg ázik elkészítjük a tölteléket. A beáztatott zsemléket kinyomkodjuk, a 2 db tojást befűszerezzük, majd az apróra vágott pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA libát kívül belül megmossuk és sózzuk borsozzuk. Jó forró sütőben 15 percig sütjük. Utána a bőrét megszurkáljuk, és a libát alufóliával letakarva most már mérsékelt tűzön még 2 ó...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: KözepesA csirkemellet 2-3 vékonyabb szeletre vágjuk és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőt felforrósítunk 1-2 evőkanál olajjal, majd belerakjuk a csirkemellszeleteket és old...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű