25 dkg trappista sajt
2 tojásfehérje
zsemlemorzsa
sütéshez
olaj
A sajtot lereszeljük, a két tojásfehérjét enyhén felverjük, összekeverjük.
Golyókat formálunk a masszából, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
A padlizsánt sütőben, egészben megsütjük. Meghámozzuk, majd villával jól szétnyomkodjuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval, és jól lehűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 főre (500 g nudlihoz) Paradicsom szósz fele (tobozos, sűrűbb, de nem paradicsomsűrítmény), 4-5 gerezd fokhagyma, chili, olaj, só, szárított bazsalikom, kevés (1 tk. kb.) cukor (...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megfőzzük,áttörjük.Hozzá tesszük a vajat,tojást. Hagyjuk hűlni,mikor kihűlt hozzákeverjük a lisztet is. Egy sodorható,nem ragacsos tésztát kell kapnunk. Ne lisztezz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk és héjastól lereszeljük. Meghintjük sóval, összekeverjük és hagyjuk állni kb. 20 percet. A levet eresztett cukkinit kicsavarjuk. Hozzáadjuk a tojást, a reszel...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz