10 szem olívabogyó (fekete, magozott)
5 szelet sárgarépa
5 db mozzarella sajt
5 db fogvájó
Az olívabogyókból kiválasztunk 5 nagyobbat a testnek és 5 kisebbet a fejeknek. A nagyobbakat kettévágjuk (ez lesz a szárnya a pingvineknek).
A répaszeletekből kivágunk egy-egy kis szeletet (ez lesz a csőr). A megmaradt, cikkely nélküli répa lesz a talp.
A kisebb olívabogyókat oldalra forgatjuk, ahol van a kis kör alakú lyuk, amelyen keresztül ki lett magozva és oda benyomjuk a csőrnek való répadarabkát.
A spenótot olvasszuk ki és csepegtessük le a levét, majd a maradékot facsarjuk ki belőle. A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját verjük fel borssal és sóval majd keverjük a spenó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat sós vízben 6 percig főztem,és utána 5 percig hagytam ebben a vízben állni.Hideg vízben még 5 percig hagytam hűlni. A héját eltávolítottam,majd egy tálban villával jól ö...
Elkészítési idő: 20perc+ hűtés Nehézség: KönnyűMivel a gomba nagyon szép volt, így én nem pucoltam, csak hideg vízzel alaposan megmostam és eltávolítottam a szárát. A fetát/juhtúrót egy tálban villával összetöröm, hozzá adom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű