25 dkg spárga, fehér és zöld, vegyesen
3-4 db főtt tojás
2 szál újhagyma
1 kis gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
3-4 evőkanál majonéz
3-4 evőkanál joghurt
só, bors
Kedves Felhasználónk,
Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását.
A recept linkje:
http://www.gabojsza.hu/2011/05/sparga-salata.html
Sajnáljuk a kellemetlenséget és kérjük máskor csak szabadon felhasználható tartalmakat másoljon.
Csaladireceptkonyv.hu
A tojást keményre főzzük. Kihűtjük. Apró kockákra vágjuk, majd villával is összetörjük, hogy még kisebb darabokká váljon. A vajat a tejföllel simára keverjük. Hozzáadjuk az összet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes vágható alapanyagot felkockázzuk, és egy nagy salátástálba öntjük, majd jól összekeverjük. Ráöntjük a joghurtot, a majonézt és a mustárt. Sózzuk-borsozzuk,...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA fejessalátát leveleire szedjük. A külső, csúnyább leveleket ne használjuk fel. A kiválogatott leveleket egyenként, folyó, hideg víz alatt alaposan átmossuk. Az ecetes salátaléhe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180°C-ra. A kenyeret vágd falatnyi kockákra, és keverd össze az olívaolajjal és a sóval. A tofut aprítsd 2×2 cm-es kockákra, és 1 evőkanál olívaolajjal, ném...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű