Családireceptkönyv.hu

Töltött Gomba


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 fej gomba Rama margarin kevés 1 fej vöröshagyma kis fej 2 szelet bacon 1 db sajt camambert só bors Delikát ételízesítő

Elkészítés:


Megmossuk a gombákat és eltávolítjuk a szárait. Ha szép egészséges és friss gombát sikerül vásárolni, nem fontos megpucolni. A gombákat behelyezzük abba a tálba, amiben sütni fogjuk. Lehet szorosan, mert eléggé össze fog sülni.
Minden gomba aljára teszünk egy pici margarint, elosztjuk az összevágott hagymát is a gombákba, aztán sózzuk, fűszerezzük.
Végül ráhelyezünk egy darabka sajtot, lehetőleg ne lógjon le, ezért inkább vastagabb darabot és fél szeletet, mert ez nem folyik le és így nem ég meg.
A legtetejére a baconból egy darabot teszünk, ami szépen befedi. Előmelegített sütőben gyorsan megsül és nagyon finom.
Tipp: Füstölt sajttal is kipróbálhatjuk.

Töltött Gomba

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar GOFRI
GOFRI

--Keverd a liszthez a sütőport. -A tojás sárgáját és fehérjét válaszd szét, -majd a sárgáját fehéredésig keverjük a cukorral , - a vajat, a vaníliás cukrot, és a tejet keverd...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Málnafagyi házilag
Málnafagyi házilag

A málnát megmossuk és a cukor felével együtt robotgépbe öntjük és pépesítjük. A tojások sárgáját kikavarjuk a maradék cukorral, belekeverjük a tejet és kis lángon elkezdjük főzni....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrótorta
Túrótorta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk