10 fej gomba Rama margarin kevés 1 fej vöröshagyma kis fej 2 szelet bacon 1 db sajt camambert só bors Delikát ételízesítő
Megmossuk a gombákat és eltávolítjuk a szárait. Ha szép egészséges és friss gombát sikerül vásárolni, nem fontos megpucolni. A gombákat behelyezzük abba a tálba, amiben sütni fogjuk. Lehet szorosan, mert eléggé össze fog sülni.
Minden gomba aljára teszünk egy pici margarint, elosztjuk az összevágott hagymát is a gombákba, aztán sózzuk, fűszerezzük.
Végül ráhelyezünk egy darabka sajtot, lehetőleg ne lógjon le, ezért inkább vastagabb darabot és fél szeletet, mert ez nem folyik le és így nem ég meg.
A legtetejére a baconból egy darabot teszünk, ami szépen befedi. Előmelegített sütőben gyorsan megsül és nagyon finom.
Tipp: Füstölt sajttal is kipróbálhatjuk.
A burgonyákat alaposan megmossuk, majd a héjukban kb. 20 perc alatt megfőzzük. A kihűlt főtt burgonyákat hosszában kettévágjuk, a belsejüket kikaparjuk úgy, hogy kb. 3-5 mm-es per...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a sóval és a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a zabpelyhet, a mazsolát, és a vanilia cukrot. Időnként megkavargatva készre főzzük. Tejberizs sűrűs...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézEgy kis lábosban felforraljuk a tejet a vízzel. Amikor forr, beleszórjuk a zabpelyhet, és folytonos keverés mellett kása állagúr főzzük. Reggeliző tálakba adagoljuk a kását. Apr...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat habosra keverjük, majd serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. Tölthetjük sonkával, sajttal, párolt gombával, stb. Zöldségekkel fogyasztjuk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű