Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Töltött Gomba


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 fej gomba Rama margarin kevés 1 fej vöröshagyma kis fej 2 szelet bacon 1 db sajt camambert só bors Delikát ételízesítő

Elkészítés:


Megmossuk a gombákat és eltávolítjuk a szárait. Ha szép egészséges és friss gombát sikerül vásárolni, nem fontos megpucolni. A gombákat behelyezzük abba a tálba, amiben sütni fogjuk. Lehet szorosan, mert eléggé össze fog sülni.
Minden gomba aljára teszünk egy pici margarint, elosztjuk az összevágott hagymát is a gombákba, aztán sózzuk, fűszerezzük.
Végül ráhelyezünk egy darabka sajtot, lehetőleg ne lógjon le, ezért inkább vastagabb darabot és fél szeletet, mert ez nem folyik le és így nem ég meg.
A legtetejére a baconból egy darabot teszünk, ami szépen befedi. Előmelegített sütőben gyorsan megsül és nagyon finom.
Tipp: Füstölt sajttal is kipróbálhatjuk.

Töltött Gomba

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Eszter
Baconbe tekert burgonya
Baconbe tekert burgonya

A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Mustáros marhalapocka krumpligombóccal
Mustáros marhalapocka krumpligombóccal

A krumpligombóchoz a krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk, forró vízben puhára főzzük és lecsepegtetjük. Legalább egy éjszakára állni hagyjuk, hogy a nedvesség eltávozzon belőle,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pizza
Pizza

Először a szárazanyagokat összekeverem alaposan,a szárított élesztőt nem kell futtatni az is mehet a száraz alapanyagokhoz (ha frissel dolgozunk akkor azt futtassuk fel a 200 ml ví...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar sült padlizsán sajttal és füstölt tarjával
sült padlizsán sajttal és füstölt tarjával

A padlizsánokat jól megmostam, majd kb. 1 ujjnyi karikákra szeleteltem és megsóztam. Nagyjából fél órát állni hagytam, addig összeállítottam a sajtkrémet. A tömlős sajtot és a kock...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk