Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Bundáskenyér máshogy


Írta:

Elk. idő: fél óra
Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Nagyon egyszerű! a felszeletelt kenyeret olajozott tepsibe rakod, de előbb megmártod a masszába, amit így készítettem: tojások, tejföl, delikát, zúzott fokhagyma mindenki a saját ízlése szerint tegyen mindenből, utána csíkokra vágott felvágottal megszórtam és mehet rá a többi massza. Vastagon megszórtam sajttal és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 25 percig sütöttem!

Elkészítés:


Nagyon egyszerű! a felszeletelt kenyeret olajozott tepsibe rakod, de előbb megmártod a masszába, amit így készítettem: tojások, tejföl, delikát, zúzott fokhagyma mindenki a saját ízlése szerint tegyen mindenből, utána csíkokra vágott felvágottal megszórtam és mehet rá a többi massza. Vastagon megszórtam sajttal és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 25 percig sütöttem!

Bundáskenyér máshogy

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Finomfőzelék sültvirslivel
Finomfőzelék sültvirslivel

Olajon megpároljuk a lecsepegtetett zöldségeket. Rászorjuk a lisztet, cukrot és a sót, majd felöntöm tejjel. Elkavarom és sűrűsödésig főzőm. Ezalatt egy serpenyőben olajat hevítek...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kovász készítése házilag
Kovász készítése házilag

Egy nagyobb (kb. 400 g-os) befőttes üvegbe tegyünk egy evőkanál lisztet (30g) és egy evőkanál (30 g) vizet, keverjük össze annyira hogy ne maradjanak csomók, majd az üveget zárjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Uborkás – hagymás túrókrém
Uborkás – hagymás túrókrém

A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd ap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Meg­ta­lál­tuk a tö­ké­le­tes sült gesz­te­nye tit­k
Meg­ta­lál­tuk a tö­ké­le­tes sült gesz­te­nye tit­k

Így készítsd: A titok az áztatásban rejlik! 1. Ahhoz, hogy igazán finom, puha gesztenyéd legyen, áztasd be őket egy-két órára! Engedj rájuk annyi vizet, hogy ellepje őket. Am...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk