csíkokra vágott szívsalátát (helyette jó a jégsaláta is vagy akár a fehér káposzta is), a gyufaszál vastagságra vágott sárgarépát, egy fél édeskömyényt szintén felcsíkozva és ugyanígy egy fél almát is. Összekevertem, majd a majonéz felét rákanalaztam és összeforgattam. Azonnal lehet tálalni. Ez a saláta nagyon finom maradék sülthússal, kockára vágott mangóval, csilivel és lilahagymával feltúrbozva, úgy önálló ételként is megállja a helyét
a szalonnát kockákra, a sóskát laskára vágjuk kevés olajon a szalonnát megpirítjuk, rászórjuk a sóskát, addig kavarjuk, míg a sóska színe megváltozik (sötétzöld) megszórjuk sóval...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA szedret jól átmossuk, beletesszük egy edénybe, megcukrozzuk, majd hideg vízzel felöntve feltesszük főni. Mikor a szeder már majdnem megfőtt, elkészítjük a habarást. A...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított gyümölcsöket kb. 2 liter vízbe tesszük a fahéjjal. Felforraljuk. A pudingport a tejszínnel kikeverjük csomómentesre, majd folyamatos kevergetés mellett a leveshez ö...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: Könnyű