menu

Családireceptkönyv.hu

Sváb rizses húsoshurka


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Egy disznófej,
1,5 kg rizs,
3 kanál zsir,
fél kiló töpörtyű,
őrölt bors,
paprika,

Elkészítés:


A húsokat az abalében megfőzöm, ledarálom, a rizst megfőzöm. Az egészet összekeverem, majd bélbe töltöm. 2 órán keresztül főzöm, majd lehűtöm. Fel is füstölhetjük. Hidegen fogyasztható.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://grocceni.com/recept/svabhusoshurka2.html

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bogi
Szarvasgombás májpástétom
Szarvasgombás májpástétom

Nagyobb darabokra vágjuk fel a sertésmájat, majd a babérlevéllel és a felszelt hagymával együtt pároljuk meg. Hagyjuk kihűlni, és daráljuk le. Közben a felolvasztott zsírban süssük...

Elkészítési idő: 2-2,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
CUKKINI TEKERCS
CUKKINI TEKERCS

Egymásra fektetjük a hozzávalókat, megszórjuk kevés kakukkfűvel meg borssal (sózni sem kell, elég sós a bacon meg a sajt), feltekerjük, szorosan egymás mellé sorakoztatjuk egy sütő...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Turske pogacice
Turske pogacice

1. Brasno pomjesati sa svim suhim sastojcima. Dodati sad vodu i mljeko koje mora biti mlako i redom sve ostale sastojke. Mjesati oko par minuta. Ostaviti na toplo da se udvostruci...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sonkás sajtos krumplilepény
Sonkás sajtos krumplilepény

A krumplit megfőzzük, majd pürésítjük, hozzáadjuk a tojást, sót és borsot, melyet ízlés szerint adagolunk. Hozzáadunk annyi lisztet, ami felveszi a nedvességet, és egy nem túl rag...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk