menu

Családireceptkönyv.hu

Sváb rizses húsoshurka


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Egy disznófej,
1,5 kg rizs,
3 kanál zsir,
fél kiló töpörtyű,
őrölt bors,
paprika,

Elkészítés:


A húsokat az abalében megfőzöm, ledarálom, a rizst megfőzöm. Az egészet összekeverem, majd bélbe töltöm. 2 órán keresztül főzöm, majd lehűtöm. Fel is füstölhetjük. Hidegen fogyasztható.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://grocceni.com/recept/svabhusoshurka2.html

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tepertőkrém
Tepertőkrém

A tepertőt ledaráljuk. A csemegeuborkát és a hagymát apró kockákra vágjuk. Tálba tesszük, majd az összes többi hozzávalóval összekeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkemell túrós bundában
Csirkemell túrós bundában

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. A többi hozzávalót alaposan kikeverjük, majd csirkemellfilét is belekeverjük a masszába és az egészet egy kisméretű tepsibe öntjük. 180°C-o...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Gyros zsebes kenyérben- pitában
Gyros zsebes kenyérben- pitában

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Brigi
Tojáskrém
Tojáskrém

A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, hagyjuk langyosra hűlni, majd lereszeljük. A krémsajtot kikeverjük a mustárral, majd beleszórjuk az aprított petrezselymet (vagy snidlinget)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk