Egy disznófej,
1,5 kg rizs,
3 kanál zsir,
fél kiló töpörtyű,
őrölt bors,
paprika,
só
A húsokat az abalében megfőzöm, ledarálom, a rizst megfőzöm. Az egészet összekeverem, majd bélbe töltöm. 2 órán keresztül főzöm, majd lehűtöm. Fel is füstölhetjük. Hidegen fogyasztható.
A vaníliarudat felhasítjuk, kikaparjuk a belsejét belerakjuk a tejbe. Közepes lángon elkezdjük melegíteni, amikor felforrt beleszórjuk a búzadarát, cukrot, és a csipet sót. 8-10...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejbe beletesszük a cukrokat. Gyenge tűzön, folytonos keverés közben beleszórjuk a búzadarát. Teljesen sűrűre főzzük. Ezután a grízes masszát egy deszkára öntjük, és viz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sonkát vékony csíkokra vágjuk, a sajtot nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. Egy magasabb falú serpenyőben a vajat felhevítjük, hozzáadjuk a lisztet, és világosra pirítjuk, (besa...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű