Családireceptkönyv.hu

Sváb rizses húsoshurka


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Egy disznófej,
1,5 kg rizs,
3 kanál zsir,
fél kiló töpörtyű,
őrölt bors,
paprika,

Elkészítés:


A húsokat az abalében megfőzöm, ledarálom, a rizst megfőzöm. Az egészet összekeverem, majd bélbe töltöm. 2 órán keresztül főzöm, majd lehűtöm. Fel is füstölhetjük. Hidegen fogyasztható.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Almakrém by Böbe Bugár
Almakrém by Böbe Bugár

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Tejszínes tejbegríz áfonyaöntettel
Tejszínes tejbegríz áfonyaöntettel

A vaníliarudat felhasítjuk, kikaparjuk a belsejét belerakjuk a tejbe. Közepes lángon elkezdjük melegíteni, amikor felforrt beleszórjuk a búzadarát, cukrot, és a csipet sót. 8-10...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rizike recept
Rizike recept

A tejbe beletesszük a cukrokat. Gyenge tűzön, folytonos keverés közben beleszórjuk a búzadarát. Teljesen sűrűre főzzük. Ezután a grízes masszát egy deszkára öntjük, és viz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Galuska sonkás-kukoricás sajtmártásban
Galuska sonkás-kukoricás sajtmártásban

A sonkát vékony csíkokra vágjuk, a sajtot nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. Egy magasabb falú serpenyőben a vajat felhevítjük, hozzáadjuk a lisztet, és világosra pirítjuk, (besa...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk