800 g csiperke gomba,
3 gerezd fokhagyma,
1 kanál olasz fűszerkeverék,
olívaolaj,
só,
őrölt fekete bors,
40 ml balzsamecet.
Szeleteljük fel a gombát kisebb darabokra. Ha kicsik a gombák, akkor nem kell felvagdosni. Keverjük össze a fokhagymát az olajjal, a sóval és a többi fűszerrel, az így kapott fűszeres levet öntsük rá a gombára, kavarjuk jól össze és hagyjuk állni 20 percet. Tegyük a gombát egy tűzálló tálba és előmelegített sütőben, 200 fokon süssük 15-20 percig. Közben kavarjuk meg, hogy az ízek jól átjárják.
Olasz fűszerkeverék: 2 ek. szárított bazsalikom, 2 ek. szárított majoránna, 1 ek. oreganó 1 ek. rozmaring, 1 ek. pirospaprika.
Igy készítsd el: A babot mosd át, áztasd be éjszakára, és másnap főzd puhára. A főzővízbe tégy 1-2 babérlevelet. A megfőtt babot szűrd le, a babérlevelet dobd ki. Botmixerrel, v...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180 fokra. Válaszd szét a tojásokat. A fehérjét verd fel keményre, közben apránként add hozzá a nyírfacukrot. - Ezután egyenként öntsd hozzá a tojássárgájá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem. Egy tálba teszem, picit megsózom és kb. 10 percig hagyom állni, hogy levelet eresszen. Leöntöm róla a levet, hozzáteszem a tonhalat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRobotgéppel kikeverem a túrót a 4 tojás sárgájával és a cukorral, utána belekeverem a gyümölcsön kívül az összes hozzávalót és kb 30 percig pihentetem. Felverem a tojásfehérjét hab...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű