6 csirkecomb
70 dkg megtisztított burgonya
1 nagy paradicsom
4 gerezd fokhagyma
fél teáskanálnyi curry
0,5 dl száraz vörösbor
só, bors
olaj
A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összeturmixoljuk és belekeverjük a curryt és a vörösbort is, ráöntjük a húsra. 2-3 evőkanálnyi olajat is eloszlatunk rajta és 40-45 percen át 180 fokos sütőben sütjük. Időközben a húsokat megforgatjuk, hogy minden oldaluk jól megpiruljon
♥ A kacsamellet sózzuk, borsozzuk, és a bőrös oldalát vékonyan beirdaljuk ügyelve arra, hogy a húsba bele ne vágjunk. Elkészítjük a páclevet: egy tálban összekeverjük a szójaszós...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús darabokat megpucolom, konyha készre mosom folyó víz alatt, és sorjában rárakom a fűszereket, az olajat a mustárt, és jól összeforgatom ezzel a páccal, lehetőleg legalább egy...
Elkészítési idő: 30-perc Nehézség: KönnyűVágjuk csíkokra a csirkemellet, fűszerezzük sóval, borssal. Kevés olajon süssük át és rakjuk félre. Ugyanebbe a serpenyőbe tegyük bele a gombát, sózzuk és pároljuk meg, majd szűrő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkét kockára vágjuk és megpirítjuk olajon/kókuszzsíron. Közben a zöldségmixet felrakjuk főni és a bulgurt is, mikor megfőttek egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe. Felöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű