2 púpos ek kókuszliszt
2 ek nyílgyökérpor
1/2 csésze darált mandula
1/2 tk szódabikarbóna
1 banán
1 datolya
1 púpos tk mandulavaj(?)
1 vanília belseje
1/2 csésze kókusztej
Öntet:
2 medjool datolya
1 csésze kókusztej
1 érett banán
2 púpos tk mogyoróvaj
2 púpos ek kakópor
1 csésze kókusztej
Melegitsd elo a sutot 4-es fokozaton. Zsirpapirral belelj ki egy 17x20 centis uveg talat.
Keverj ossze egy talban 2 pupos ek kokuszlisztet, 2 ek nyilgyokerport, 1/2 csesze daralt mandulat, 1/2 teaskanal szodabikarbonat.
Purezz ossze 1 erett banant, 1 medjool datolyat,1 pupos teaskanal feher mandula vajat, 1 vanilia rud kikapart belsejet, 1/2 csesze kokusztejet. Keverd bele a szaraz hozzavalokat (mandulas kokuszlisztet). Ontsd bele a kikapirozott tepsive, susd 35-40 percig 4-es sutoben.
Csokiontethez aztass 2 medjool datolyat 1 csesze kokusztejben 10 percig. Purezd ossze 1 banannal, 2 pupos teaskanal mogyoro vajjal (NEM NUTELLA!), 2 pupos ek kakao porral + 1 csesze kokusztejjel. Melegitsd alacsony langon. Adj hozza 2 pupos evokanal nyilgyokerport. Kevergesd folyamatosan. Hagyd kihulni oket talalas elott.
Elég sokféle mézes krémes recept verzió létezik ebből is, ahány ház annyi szokás. Van, aki kakaós krémet tesz bele, van, aki lekvárt is, én így kaptam anno egy nagyitól a receptet,...
Elkészítési idő:1 A tojások fehérjét a cukorral habbá verjük, közben fokozatosan hozzáadjuk a cukrot. 2 A kemény habhoz keverjük a tojássárgájákat. 3 A lisztet elkeverjük a csipet sóval, a...
Elkészítési idő:Način pripreme: Keks, mleko, 200 grama sitnog šećera, kakao i 2 kašike pekmeza rukom dobro izmešati i podeliti na dva dela. Razviti kore pomoću folije pa premazati filom. FilČ 1...
Elkészítési idő: 1